Energivenlige huse i Holstebro og resten af Midtjylland

Energivenlige huse bliver også kaldt for klimahuse

Med energivenlige huse kan du spare penge på elregningen, og du har derfor mulighed for at købe et større hus. Der bliver bygget flere energivenlige huse, da danskerne går ind for klimaet og gerne vil spare penge.

Hos Murermester Lars Jespersen kan vi hjælpe dig med at få bygget det helt rigtige hus til dig og din familie. Vi kører ud til Holstebro og resten af Midtjylland.

Vi har stor erfaring

Hos Murermester Lars Jespersen har vi stor erfaring med at bygge energivenlige huse og kan vejlede dig med hensyn til lavenergi-vinduer, gulvvarme, varmepumper, ventilation med varmegenvinding m.m. Vi kan gøre dit hus moderne og levere et resultat i høj kvalitet lige efter dine ønsker.

Vi udvikler vores arbejdsgang for hver gang, der kommer en ny metode til at gøre energivenlige huse bedre, og derfor er vi også stolte over vores fagfolk samt det, som vi kan levere til vores kunder.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os og aftale et møde, hvor vi kan gennemgå tegninger og den bedste løsning for dig og din familie. Kontakt os på 21 25 47 50 eller udfyld vores kontaktformular. Vi kontakter dig snarest.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 97 89 18 06 eller send os en email på lj@murermesterlj.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Murermester Lars Jerspersen