Pudsning af facader i Holstebro og resten af Midtjylland

Med pudsning af facaden vil jeres hus fremstå som ny udefra

Det første man møder ved et hus er facaden. Derfor kan en pudsning af facaden få et hus til at fremstå som nyt. Når du får pudset din facade kan du også spare penge på varmeregningen, eftersom du med en god isolering kan opnå et godt indeklima, og et hus som kan holde på varmen.

Vi har stor erfaring inden for pudsning af facader

Vi kan både stå for en renovering af dit hus facade og sørger for, at du får den bedste isolering til dit hus. Vi har opnået stor erfaring og ekspertise gennem vores tid som murer, da vi har renoveret mange forskellige typer facader i Holstebro og resten af Midtjylland. Vi har stor viden indenfor hvilken renovering, der vil passe til netop dit hus, og vi kan derfor også være behjælpelige med vejledning.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os og få en snak om hvilken renovering eller pudsning af din facade, der vil være den bedste løsning for dig. Kontakt os på 21 25 47 50, eller udfyld vores kontaktformular. Så kontakter vi dig snarest.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 97 89 18 06 eller send os en email på lj@murermesterlj.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Murermester Lars Jerspersen