Renovering af sommerhuse i Holstebro og resten af Midtjylland

Vi har stor erfaring med renovering af sommerhuse

Hos Murermester Lars Jespersen har vi mange års erfaring med renovering af sommerhuse. Et sommerhus er der hvor familien og venner mødes og får en dejlig oplevelse med grillmad på terrassen og aftenhygge i stuen med levende ild. Vi vil gerne være med til at gøre dit sommerhus helt specielt og lige efter din drøm. Som fagmænd går vi ind for et kvalitetshåndværk, og vi leverer kun resultater, som vi kan stå inde for.

Professionel rådgivning

Det er vigtigt at skabe tillid mellem kunde og firma, da de fleste sommerhusejere bor langt fra deres sommerhus. Derfor afholder vi et møde, hvor du som kunde kan høre vores erfaring og rådgivning. Vi har renoveret sommerhuse i Holstebro og resten af Midtjylland, men hvis du har et sommerhus, der skal renoveres i en anden by, er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om vores erfaring og vejledning. Du kan kontakte os på 21 25 47 50 eller udfylde vores kontaktformular. Så kontakter vi dig snarest.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 97 89 18 06 eller send os en email på lj@murermesterlj.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Murermester Lars Jerspersen