Tilbyg i Holstebro og resten af Midtjylland

Drømmer du om tilbyg?

Hos Murermester Lars Jespersen kan vi hjælpe dig med dit næste byggeprojekt. Skal dit hjem fornyes, mangler du et ekstra værelse, eller vil du gerne have en udestue? Vi kan stå for både total- og hovedentreprisen. Vi har mange års erfaring med tilbyg og kan derfor stå til rådighed med den rette vejledning både inden din tilbyg men også under hele byggeprocessen.

Vores værdier og fagfolk

Vi har høje forventninger til os selv som fagfolk, og til det resultat vi leverer til vores kunder. Vi leverer kun kvalitetshåndværk, som vi kan stå inde for, og vi sørger for, at det er dit drømmeresultat, som bliver det endelige. Som kunde vil det være muligt under hele byggeprocessen at spørge ind til vejledning undervejs og komme med nye ændringer.
Vi kører ud til Holstebro og resten af Midtjylland.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Har du brug for vejledning, inden du påbegynder dit næste byggeprojekt, så er du velkommen til at kontakte os! Vi står klar med den rette vejledning og sørger for at komme med de bedst mulige løsninger. Kontakt os på 21 25 47 50 eller udfyld vores kontaktformular her, og så vil vi kontakte dig snarest.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 97 89 18 06 eller send os en email på lj@murermesterlj.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Murermester Lars Jerspersen