​Vi kan være behjælpelige, hvad enten det er den private bolig, erhvervskontoret eller skolen, der trænger til et tjek eller en mere omfattende renovering.

Mureropgaver

Murerarbejdet kræver stor viden om alt fra materialer til teknik og stil. Derfor anbefaler vi, at du lader en erfaren murermester klare opgaven, og den erfaring er vi i besiddelse af hos Murermester Lars Jespersen.

Fokus er på kvalitet og på langtidsholdbare resultater, som er økonomisk rentable. Det tror vi også, er en af grundene til, at vores kunder ofte vælger os igen.​

Vi er uddannet energivejleder og kan således rådgive dig, så du får den mest mulige energivenlige løsning.

Fokus på ærlighed

Ærligt arbejde er en vigtig del af vores måde at drive virksomhed på. Vi rådgiver ud fra, hvad der vil være den bedst mulige løsning for dig, og ikke ud fra, hvad der vil tjene os bedst. Vi ved, at de bedste resultater opnås, når vores kunders behov er i centrum.

Når badeværelset, facaden eller hele ejendommen skal renoveres i form af en tilbygning eller ombygning, kan det være en stor fordel at have én tovholder, som kan samle trådene og sørge for, at alt forløber, som det skal.​

På den måde slipper du selv for at bekymre dig om at finde de relevante håndværkere, at koordinere arbejdet, bestille materialer og hvad der ellers hører med, når et projekt skal udføres.

Stor erfaring inden for total- og hovedentrepriser

Hos Murermester Lars Jespersen har vi stor erfaring med total- og hovedentrepriser, som vi gennem tiden har udført for mange forskellige kunder. Vi kan sørge for en effektiv proces, hvor udgangspunktet er dine ønsker og behov.​

Hos Murermester Lars Jespersen står vi altid til rådighed, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Tæt samarbejde

Vi har et tæt samarbejde med alt fra tømrere til VVS-installatører, malere og elektrikere.

Derudover tager vi gerne dygtige ingeniører og arkitekter med, hvis opgaven kræver det.

Vi er uddannet energivejleder og kan dermed også rådgive i forhold til energirigtige løsninger.

​Lad os klare opgaven, hvis boligen kræver en til- eller ombygning. Vi kan være behjælpelige, uanset om det er en facade, et ekstra kontor, en ny fløj med et badeværelse eller noget helt andet, du har i tankerne.​

Dygtige fagfolk

Vi arbejder med fokus på kvalitet – både i forhold til det solide håndværk, men også hvad angår den pæne æstetiske finish. Det er vores opfattelse, at resultatet ikke bare skal være funktionelt og holdbart. Det skal også være pænt at se på.​

Vores medarbejdere er dygtige fagfolk med mange års erfaring. Vi er en virksomhed, der kræser om detaljerne, og som lægger stor vægt på at udføre et ordentligt stykke arbejde, som du bliver tilfreds med, og som vi kan være stolt over at have udført.

Vi sørger naturligvis også altid for at rydde grundigt op efter os.

Tilbygning og ombygning i total- og hovedentreprise

Hos Murermester Lars Jespersen står vi gerne for total- eller hovedentreprisen, hvor vi er tovholder og sørger for alt fra start til slut. På den måde slipper du for alt det besværlige arbejde og skal blot glæde dig til at se det færdige resultat.

Badeværelset og køkkenet er nogle af de rum, vi opholder os meget i. Derfor er det vigtigt, de er udført med fokus på såvel funktionalitet som det solide håndværk og den pæne æstetiske finish.​

Renovering af køkken og bad

Det handler om at få det bedste ud af kvadratmeterne, og her har vi hos Murermester Lars Jespersen stor ekspertise. I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde kyndig rådgivning, når køkkenet eller badeværelset trænger til en kærlig hånd.

Vi har erfaring med renoveringsopgaver for mange forskellige kunder og kan med garanti også hjælpe dig til en løsning, der matcher dine behov og din økonomi. Vi står tilmed gerne for total- eller hovedentreprisen.

Vi finder den bedste løsning

Skal rummet passe til et par eller en børnefamilie? Skal stilen være enkel eller mere sprudlende? Tag os med på råd, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

​Facaden er det første, man ser, når man ankommer til en bygning, og derfor er det vigtigt, at den fremstår pæn. Både for din egen skyld, hvis det er din private bolig, men også for at give det bedst mulige indtryk over for kunder og medarbejdere, hvis der er tale om en virksomhed.

En lavere varmeregning?

Derudover kan der være mange penge at spare på varmeregningen, ligesom et bedre indeklima kan opnås, når facaden renoveres og får den rigtige isolering.

Hos Murermester Lars Jespersen klarer vi alle former for facaderenovering og –isolering. Tag os gerne med på råd allerede tidligt i overvejelsesfasen, så du får størst muligt udbytte af vores knowhow.​

Gennem tiden har vi set mange forskellige facader og har dermed stor ekspertise i at finde en skræddersyet løsning til det individuelle behov.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. (+45) 97 89 18 06 eller send os en email på lj@murermesterlj.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.


Murermester Lars Jerspersen